Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Siemens KA58NP95 Rostfritt Stål

Siemens KA58NP95 Rostfritt Stål

Det här är en fristående kylfrys som spar på både miljö och plånbok. Volymen på kylen ligger på 330 liter och dynamisk kylning ger jämnare temperatur.

Pris 22 490 kr
·

Placering 363 i kategorin Fristående kylfrysar

Pris exkl. frakt

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens KA58NP95 Rostfritt Stål är 22 490 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 1 jämförda butiker.

Här har du en kylfrys i side-by-side konstruktion från Siemens. Side-by-side innebär att kylen och frysen är jämsides varandra och kan passa bra för dig som ofta storhandlar och behöver lite extra utrymme. Då kylen har en volym på 330 liter kommer det finnas gott om plats för minst tre personer. Med denna modell får du goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad till A+.

  • Fristående kylfrys
  • Energiförbrukning på 425 kWh per år
  • Ismaskin direkt i dörren
  • 181 cm hög
  • Kylreserv på 5 timmar ifall strömmen skulle gå

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A+ och förbrukar ungefär 425 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Frysen har en volym på 170 liter och det får vi räkna som ganska rymligt. Du kommer ha gott om plats för bröd, matlådor, is, glass och vad du än vill ha. Troligen är den tillräckligt stor för att du ska kunna glömma bort de matlådor och rester du en dag valde att frysa in.

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Som du förstår så är Siemens KA58NP95 en utmärkt kylfrys med mycket bra egenskaper och finesser. Om du prisjämför KA58NP95 på PriceRunner ser du att den i dagsläget kostar 22490 kr. Det är också en av de mest populära och eftersökta modellerna för tillfället. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här modellen till en premiumprodukt.