Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.5

Baserat på 17 omdömen

 • 5

  53%

 • 4

  41%

 • 3

  6%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Produkt med potential

I samarbete med Glue: Jag har provat produkten i ett par veckor och jag är generellt nöjd. Mycket smidigt och snabbt installerat. Utnyttjar varje dag snabblåsningen när jag skyndar mig hemifrån genom att dubbelklicka på låset så slipper jag ta fram nyckeln och låsa det låset i alla fall när jag har bråttom. Batteritiden är jag nöjd med än så länge och har inte dragit ungefär vad jag förväntat mig. Har inte behövt dela nycklar men väldigt smidig funktion. Likaså när det gäller in-home leveranser som kan ske på ett säkert och smidigt sätt från företag som erbjuder detta. Smidiga funktioner som är helt rätt i tiden. Får avdrag med en stjärna pga strul med själv programvaran och kopplingen till dosan. Dels krångel med kommunikation för att det ska funka från början. Numera verkar den delvis ha tappat kopplingen, åtminstone när jag försöker uppdatera enheten. Jag har tyvärr inte heller fått påminnelser om jag glömt låsa dörren som den ska kunna ge. Man ska kunna kolla om det är låst eller olåst men ibland sker faktiskt lite missar i appen vilket inte känns helt ok.

Smidigt!

I samarbete med Glue: Testat produkten i några veckor. Funkat bra. Varit tvungen att återställa den vid ett tillfälle för att få låset att fungera med min telefon igen. Detta gör att jag inte helt vågar lita på låset. Däremot är jag väldigt nöjd med funktionen i övrigt. Lätt att använda och fungerar som det ska. Smidig installation och app. All in all. Väldigt bra produkt som underlättar uthyrning av bostad samt internetköp. Man kan även dubbelklicka innan man går ut så låser sig dörren. Smidigt om man av någon anledning inte har egen nyckel och behöver låsa när man går.

I samarbete med Glue

I samarbete med Glue har vi fått testa deras lås. Verkar vara enkel att montera, även om vi fått hjälp med installationen. Det som underlättar ens vardag är att dörren kan låsas via mobilen, speciellt om man är lika glömsk som mig, och konstant orolig om man har låst dörren, kan man snabbt kontrollera och låsa från mobilen. Det som är negativt är att den är väldig långsam att starta. Det går mycket snabbare att plocka fram nyckeln och öppna dörren än att använda appen. Kan vara osmidigt om man har bråttom. I stort så är vi nöjda med låset även om den kan förbättras något när det gäller ovannämnda punkter. Ett stort plus för möjlighet till inhome delivery.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Glue Smart Door Lock Pro + WiFi Hub är 2 690 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Jämför alla Glue Smarta hem

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.