Fitbit Versa

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3.9

Baserat på 3744 omdömen

 • 5

  57%

 • 4

  15%

 • 3

  7%

 • 2

  7%

 • 1

  14%

Utmärkt

Köpte denna i present till min son som håller på mycket med simning då denna klocka är en av få som är riktigt vattentät och har ett speciellt simläge och mäter data just för simning. Klockan är mycket lättanvänd och passar lika bra till ett barn som en (mindre) vuxen. På min arm ser den dock lite liten ut, på en fullvuxen mansarm ser storebror Fitbit Ionic bättre ut. Batteritiden är också bra, 3-4 dagar är inget problem. En nackdel som bör nämnas är att det inte finns något enkelt sätt att styra Spotify på telefonen via klockan.

Mycket bra

Jag tycker att det är en smart klocka eftersom jag både kan ändra klockans utseende och se min puls, steg jag har tagit och kalorier brända, och se en historia av allt i appen. Och i klockans ansikte har jag nu det kommer fyrverkerier och andra, om du når ditt dagliga mål i antal steg. Jag kan också ställa in några auto svar i appen som du kan använda på klockan när vissa SMS eller skicka meddelande t.ex. via Facebook Messenger eller andra. Om min bank stödde Fitbit Pay med Visa/Dankort, skulle jag också kunna betala med det. Genom en app för klockan och tjänsten IFTTT kan jag stänga av och slå på min Wifi Smart Plugs. Det är smart.:) Men eftersom klockan inte har inbyggd GPS måste den anslutas till telefonen för att upptäcka rutter. Och jag tror, eftersom klockan naturligtvis inte kan mäta km på spinning, borde man kunna lägga till det manuellt genom att ändra aktiviteten, du kan inte nu. Man måste kunna välja att klockan inte räknar steg under spinning för det kan det naturligtvis inte göra ordentligt. Och appen använder en hel del batteri när du har ställt in All-Day Sync i. Men annars tycker jag att det är en riktigt bra klocka.:)

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Fitbit Versa är 1 911 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Jämför alla Fitbit Smartwatch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.