Vi använder cookies för att erbjuda en bättre upplevelse, samla in statistik och visa relevanta annonser. Genom att använda vår tjänst godkänner du detta. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fifa 18

Fifa 18

Sport, PEGI åldersmärkning 3+
Fler egenskaper
Från 182 kr till 709 kr
Visa alla butiker
Pris inklusive frakt
365 Games

FIFA 18 PS4 Game

FIFA 18 PS4 Game

FIFA 18 PS4 Game

1 variant
216 kr
182 kr exkl. frakt
Till butik

FIFA 18 – som vi har väntat!

Gameplay

Inför varje nytt släpp förbättras spelmotorn och i år ska man ha satsat på autentisk rörelseteknik, en teknik som gör att spelarna bättre efterliknar de verkliga spelarnas rörelser. Detta ska bidra till ett bättre flyt i spelet, exempelvis vid skott och nickar, och allt som allt skapa en mer autentisk upplevelse. Detta har även applicerats på klubbarnas olika spelstilar. Tiki-taka för den som vill spela ett possession-spel med mycket bollinnehav och korta passningar, eller ett mer aggressivt press-spel där man vill vända bollen högt upp i banan och direkt gå på anfall.

Football Ultimate Team

I det populära spelläget Ultimate Team så har man lagt till FUT Icons vilket innebär att man har möjlighet att spela med gamla legendarer som Maradona, Pelé eller Thierry Henry.

Det finns också nya spellägen i FUT där varje spelare kan vinna/förtjäna nya troféer genom att klara av nya achievements /objectives/objektiv. Squad Battles är ett enspelareläge där man kan utmana trupper, skapade av kända fotbollsspelare eller FIFA-proffs, för att kunna avancera på rankinglistorna.

Karriärläget

För första gången på många år har FIFA äntligen uppdaterat sitt karriärläge! Nu kommer man kunna förhandla kontrakt och övergångar face-to-face med storstjärnor som Ronaldo och Messi med hjälp av dialoger likt den i The Journey. Det har adderats flera nya övningar att träna sin spelare med. I nya Squad Hub samlas all information, skadestatus, kontraktslängd och form för spelare – vilket är en stor förbättring i jämförelse mot tidigare år.

The Journey – Hunter Returns

Alex Hunter har klarat av sin första säsong i Premier League och resan fortsätter. Alex ska nu etablera sig som storstjärna, kanske i någon av Europas storklubbar? Med en bred uppsättning av världsstjärnor i historien så kan man själv uppleva hur det är att vara fotbollsproffs där dina val påverkar resten av karriären.

Slutligen, det som gör att man har gått och längtat efter FIFA hela sommaren är att få se alla spelare i sina nya lag efter sommarens övergångar!

Vi är så taggade på nya FIFA 18 och självklart hittar du den billigast hos oss!

Omdömen

Frågor och svar

Bli den första att ställa en fråga.

Produkt
ModellnamnFifa 18
Specifikationer
TypSpel
Genre
Sport
PEGI åldersmärkning3+
Lanseringsår2017
VR-stöd (Virtual Reality)Nej
SpellägenEnspelarläge, Tävlingsläge
Antal spelare offline1-4
Antal spelare online22
UtgivareElectronic Arts
UtvecklareEA Vancouver
Release Date2017-09-29
Visat på E3 2017Ja
SpeltilläggNej
Favorit
Bevaka pris