Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Husqvarna QW14064T
Husqvarna Logotyp

Husqvarna QW14064T

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. Behöver du inte tvätta så mycket så duger den här maskinen bra och det går att fördröja starten beroende på dina behov.

Från 8 495 kr till 8 995 kr
·

Placering 43 i kategorin Toppmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Husqvarna QW14064T är 8 495 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

För att få ett trivsamt hem utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Om du gärna undviker att böja dig ner när du ska lasta i tvätten så är en sådan här toppmatad modell bra, då luckan sitter på ovansidan.

  • Fördröjd start
  • Högljudd med ljudnivå på 79 dB
  • Kompakt utförande med 40 cm bred
  • Toppmatad
  • Hög energiklassning A+++

För kompaktare badrum kan den här passa bra med en maskin som är något smalare, som den här som är 40 cm bred. Ljudnivån under centrifugering ligger på 79 decibel, vilket gör att det får räknas som en av de mer högljudda maskinerna på marknaden.

Toppmatade tvättmaskiner kan vara något för dig som har ett kompakt badrum, då placeringen av luckan ovanpå gör den mer platseffektiv. Det här skulle kunna vara en bra maskin för till exempel ditt landställe, då den inte rymmer mer än 6 kg tvätt.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om QW14064T. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 8495 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.