Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Electrolux EW6S306S
Electrolux Logotyp

Electrolux EW6S306S

Frontmatade tvättmaskiner är ofta energieffektivare. Den har högre kapacitet då den har den större standardbredden och föredrar du inbyggda vitvaror kan det här vara ett bra val.

Pris 4 335 kr
·

Placering 208 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

RDEButik erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EW6S306S är 4 335 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Att ha en egen tvättmaskin är en väldigt underskattad frihet, i motsats till att behöva gå till tvättstugan eller liknande. Tvättmaskinens klassiska, frontmatade design gör att den är väldigt enkel att hantera och även ger dig avställningsyta ovanpå.

  • Kapacitet på 7.0 kg
  • Integrerad design
  • Frontmatad
  • Kan även torka tvätten
  • Ljudnivå på 76 dB vid centrifugering

76 decibel är tämligen högljutt, då det finns tystare maskiner på marknaden, men ljudnivån är ändå inget extraordinärt. Om du föredrar vitvaror som går att bygga in i inredningen kan den här maskinen vara värd att överväga, då det är en inbyggd modell.

Den här modellen eliminerar behovet av att även köpa en torktumlare, då den har en inbyggd torktumlingsfunktion. Den här modellen är väldigt energieffektiv och har högsta möjliga energiklassning A+++, så den spar på både miljön och din plånbok.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om EW6S306S. Det här är en topprankad tvättmaskinerna sett till popularitet på PriceRunner just nu och har för närvarande ett lägsta pris på 4335 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.