Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Samsung WW70K42101W / LE

Samsung WW70K42101W / LE

Frontmatade är den vanligaste typen av tvättmaskiner. Det här är en medelrymlig maskin och den är inte mer högljudd än de flesta andra maskiner.

Pris 4 869 kr

RDEButik erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung WW70K42101W / LE är 4 869 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

För att få ett trivsamt hem utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Den här modellen har den större standardbredden 60 cm, så den får räknas som fullstor.

  • Ljudnivå på 73 dB vid centrifugering
  • Hög energiklassning A+++
  • Snabbtvätt ifall du har bråttom
  • Kapacitet på 7.0 kg
  • Fristående design

Praktiskt nog är ett av programmen på den här maskinen ett snabbtvättsprogram, vilket är bra om du skulle ha bråttom. Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen.

Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A+++. Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 7 kg tvätt åt gången.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WW70K42101W / LE. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 4869 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.