Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Gorenje WE843P

Gorenje WE843P

En frontmatad tvättmaskin låter dig ställa saker ovanpå. Trumman är av medelstor storlek på 54 liter. Skulle du behöva byta ut den är det enkelt gjort, då den är fristående.

Från 3 218 kr till 4 328 kr
·

Placering 159 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(39 omdömen)
 • 5

  79%

 • 4

  15%

 • 3

  3%

 • 2

  0%

 • 1

  3%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gorenje WE843P är 3 218 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Såvida du inte har väldigt nära till tvättstugan (eller bara har ett väldigt litet badrum) så är egen tvättmaskin något du absolut bör överväga. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

 • Hög energiklassning A+++
 • Högljudd med ljudnivå på 77 dB
 • Trumvolym på 54 liter
 • Kapacitet på 8.0 kg
 • Fördröjd start

Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 8 kg tvätt åt gången. Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A+++.

Om du skulle behöva byta ut maskinen så är det enkelt gjort, då det är en fristående modell som enkelt kan flyttas. Det är inte den tystaste maskinen på marknaden med sin ljudnivå på 77 decibel, men kan ändå inte anses vara mer högljudd än normalt.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos WE843P. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 3218 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.