Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Electrolux EW2F3048R6
Electrolux Logotyp

Electrolux EW2F3048R6

En frontmatad tvättmaskin låter dig ställa saker ovanpå. Bland standardstorlekarna hör den här till de mindre. Maskinen är fristående, vilket gör den enkel att flytta på.

Från 5 271 kr till 8 891 kr
·

Placering 120 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EW2F3048R6 är 5 271 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

Att ha en egen tvättmaskin är en väldigt underskattad frihet, i motsats till att behöva gå till tvättstugan eller liknande. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

  • Kompakt design med 40 cm bred
  • Möjlighet att fördröja starten
  • Frontmatad
  • Kapacitet på 8.0 kg
  • Fristående design

Kapaciteten på 8 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är skonsammare mot kläderna än toppmatade.

Maskinen är något mindre med en bredd på 40 cm, vilket kan vara praktiskt om du har ett något mindre badrum. Ljudnivån under centrifugering ligger på 78 decibel, vilket gör att det får räknas som en av de mer högljudda maskinerna på marknaden.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos EW2F3048R6. I kategorin tvättmaskiner är det här i dagsläget en topprankad modell på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 5271 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.