Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Electrolux EW7W447W
Electrolux Logotyp

Electrolux EW7W447W

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. Är hushållet inte alltför stort kan det räcka med en 55-literstrumma och maskinen är fristående, vilket gör den enkel att flytta på.

Pris 6 422 kr

RDEButik erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(3 omdömen)
 • 5

  67%

 • 4

  33%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EW7W447W är 6 422 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Ska du köpa ny tvättmaskin är det viktigt att du köper en som passar dina behov. Ljudnivån på den här modellen under centrifugering är inte mer än 73 decibel, så den får betraktas som tystlåten.

 • Kapacitet på 7.0 kg
 • Frontmatad
 • Fullstor med standardbredd på 60 cm
 • Hög ljudnivå 73 dB
 • Fördröjd start

Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta. Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 7 kg tvätt åt gången.

Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm. Maskinen är förhållandevis tyst med en ljudnivå på 73 decibel i samband med centrifugering, vilket är tystare än många andra modeller.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med EW7W447W. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 6422 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.