Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Gorenje L6FB54488

Gorenje L6FB54488

Vanligtvis går det åt mindre vatten hos frontmatade tvättmaskiner. Måttmässigt borde den passa i de flesta badrum. Det går att fördröja starten beroende på dina behov.

Pris 4 190 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gorenje L6FB54488 är 4 190 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Tvättmaskinen kan vara en av hemmets viktigaste vitvaror och det är viktigt att den passar familjens storlek. Om platsbrist inte är ett problem i ditt badrum så kan det vara värt att ha en fullstor tvättmaskin, som den här som är 60 cm bred.

  • 60 cm bred
  • Kapacitet på 8.0 kg
  • Möjlighet att fördröja starten
  • Hög energiklassning A+++
  • Högljudd med ljudnivå på 74 dB

En av funktionerna i den här tvättmaskinen är att du kan senarelägga starten på tvättprogrammet om du skulle vilja det. Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred.

Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten. Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är energieffektivare än toppmatade.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos L6FB54488. För närvarande är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 4190 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.