Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Gorenje WS947LN

Gorenje WS947LN

Energiklassningen på den här maskinen är högsta möjliga. Bredden på maskinen är det större standardmåttet. Skulle du behöva byta ut den är det enkelt gjort, då den är fristående.

Från 8 490 kr till 12 104 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gorenje WS947LN är 8 490 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

Många familjer tvättar flera gånger i veckan och då är en bra tvättmaskin viktig. För till exempel barnfamiljer, där smutstvätten kan höga på sig väldigt snabbt, kan det vara mycket värt att bara kunna kasta in i tvättmaskinen.

  • Ljudnivå på 75 dB vid centrifugering
  • Hög energiklassning A+++
  • Möjlighet att fördröja starten
  • 60 cm bred
  • Kapacitet på 9.0 kg

Om det skulle passa dig bättre så kan du senarelägga starten på tvättprogrammet så att det till exempel är klart när du kommer hem från jobbet. Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum.

Kapaciteten på 9 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om WS947LN. Det här är en topprankad tvättmaskinerna sett till popularitet på PriceRunner just nu och har för närvarande ett lägsta pris på 8490 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.