Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Elvita CTM3712V

Elvita CTM3712V

Energiklassningen är det inget fel på, A+. För kompaktare badrum kan den här passa bra och ljudnivån är bland de högre på marknaden.

Pris 5 995 kr
·

Placering 43 i kategorin Toppmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Elvita CTM3712V är 5 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Ska du köpa ny tvättmaskin är det viktigt att du köper en som passar dina behov. Då maskinen är toppmatad så passar den in i mindre badrum och gör också att du slipper nöja dig ner för att lasta i tvätt.

  • Hög ljudnivå 78 dB
  • 40 cm bred
  • Fristående design
  • Har du bråttom så har maskinen ett snabbtvättsprogram
  • Toppmatad

För kompaktare badrum kan den här passa bra med en maskin som är något smalare, som den här som är 40 cm bred. Praktiskt nog är ett av programmen på den här maskinen ett snabbtvättsprogram, vilket är bra om du skulle ha bråttom.

Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 7 kg tvätt åt gången. Generellt sett kan man säga att det sättet som toppmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de är hållbara och pålitliga.

Som du förstår så är CTM3712V en produkt med många praktiska egenskaper. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 5995 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.