Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
AEG L7FHF863E

AEG L7FHF863E

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. Är hushållet inte alltför stort kan det räcka med en 55-literstrumma. Starten går att fördröja, om det skulle behövas.

Pris 7 990 kr
·

Placering 881 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,8(4 omdömen)
 • 5

  75%

 • 4

  25%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L7FHF863E är 7 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Såvida du inte har väldigt nära till tvättstugan (eller bara har ett väldigt litet badrum) så är egen tvättmaskin något du absolut bör överväga. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

 • Hög ljudnivå 77 dB
 • Fördröjd start
 • Frontmatad
 • Kapacitet på 8.0 kg
 • Trumvolym på 55 liter

Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred. 77 decibel är tämligen högljutt, då det finns tystare maskiner på marknaden, men ljudnivån är ändå inget extraordinärt.

Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har en större trumma än 55 liter. Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos L7FHF863E. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 7990 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.