Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
AEG LTX7E273E

AEG LTX7E273E

Energiklassningen på den här maskinen är högsta möjliga. 40 cm i bredd kan vara praktiskt om du har snålt med plats. Det är inte den tystaste maskinen på marknaden.

Pris 6 057 kr

RDEButik erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG LTX7E273E är 6 057 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det är mycket värt att slippa springa fram och tillbaka till tvättstugan varje gång du får för dig att tvätta. Maskinen är 40 cm bred, vilket hör till de smalare standardbredderna och gör just den här modellen lämplig för kompaktare badrum.

  • Smal design med en bredd på bara 40 cm
  • Ljudnivå på 78 dB vid centrifugering
  • Möjlighet att fördröja starten
  • Kapacitet på 7.0 kg
  • Toppmatad

Maskinen är något mindre med en bredd på 40 cm, vilket kan vara praktiskt om du har ett något mindre badrum. 78 decibel är tämligen högljutt, då det finns tystare maskiner på marknaden, men ljudnivån är ändå inget extraordinärt.

Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten. A+++ energiklassning innebär att den här tvättmaskinen är mycket energieffektiv, vilket är bra för både miljön och ekonomin.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om LTX7E273E. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 6057 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.