Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Samsung WD90N643OAW / EE

Samsung WD90N643OAW / EE

Frontmatade är den vanligaste typen av tvättmaskiner. Trumman är av medelstor storlek på 63 liter. Starten går att fördröja, om det skulle behövas.

Från 8 999 kr till 9 671 kr
·

Placering 63 i kategorin Kombinerade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung WD90N643OAW / EE är 8 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Att ha en egen tvättmaskin är en väldigt underskattad frihet, i motsats till att behöva gå till tvättstugan eller liknande. Ljudnivån på den här modellen under centrifugering är inte mer än 73 decibel, så den får betraktas som tystlåten.

  • Energiklassning A
  • Kapacitet på 9.0 kg
  • Standardbredd på 60 cm
  • Fristående design
  • Möjlighet att fördröja starten

För att vara en modern tvättmaskin så är den här modellen förhållandevis tystlåten, då ljudnivån under centrifugering inte är högre än 73 decibel. Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet.

Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är skonsammare mot kläderna än toppmatade. Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten.

Sammantaget är WD90N643OAW / EE en väldigt behändig produkt. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 8999 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.