Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Trendande
Samsung WD80M4B33JW/EE

Samsung WD80M4B33JW/EE

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. Den har högre kapacitet då den har den större standardbredden och den är inte mer högljudd än de flesta andra maskiner.

Från 7 990 kr till 8 495 kr
·

Placering 165 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung WD80M4B33JW/EE är 7 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

För att få en trivsam hemmiljö utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. För till exempel barnfamiljer, där smutstvätten kan höga på sig väldigt snabbt, kan det vara mycket värt att bara kunna kasta in i tvättmaskinen.

  • Ljudnivå på 73 dB vid centrifugering
  • Hög energiklassning A+++
  • 60 cm bred
  • Frontmatad
  • Snabbtvättsprogram

Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten. Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A+++.

Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum. Praktiskt nog är ett av programmen på den här maskinen ett snabbtvättsprogram, vilket är bra om du skulle ha bråttom.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om WD80M4B33JW/EE. Det här är en av de allra mest populära tvättmaskinerna på PriceRunner just nu och har för närvarande ett lägsta pris på 7990 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.