Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Trendande
Whirlpool TDLR 65210
Whirlpool Logotyp

Whirlpool TDLR 65210

Om du har svårt att böja dig kan en toppmatad maskin passa bättre. Behöver du inte tvätta så mycket så duger den här maskinen bra och det går att fördröja starten beroende på dina behov.

Pris 3 983 kr
·

Placering 32 i kategorin Toppmatade tvättmaskiner

RDEButik erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,3(7 omdömen)
 • 5

  57%

 • 4

  29%

 • 3

  0%

 • 2

  14%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Whirlpool TDLR 65210 är 3 983 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det är mycket värt att slippa springa fram och tillbaka till tvättstugan varje gång du får för dig att tvätta. Då maskinen är toppmatad så passar den in i mindre badrum och gör också att du slipper nöja dig ner för att lasta i tvätt.

 • Har du bråttom så har maskinen ett snabbtvättsprogram
 • Möjlighet att fördröja starten
 • Hög ljudnivå 76 dB
 • Toppmatad
 • Fristående design

Det här skulle kunna vara en bra maskin för till exempel ditt landställe, då den inte rymmer mer än 7 kg tvätt. Generellt sett kan man säga att det sättet som toppmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de är hållbara och pålitliga.

Om det skulle passa dig bättre så kan du senarelägga starten på tvättprogrammet så att det till exempel är klart när du kommer hem från jobbet. För kompaktare badrum kan den här passa bra med en maskin som är något smalare, som den här som är 40 cm bred.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med TDLR 65210. I kategorin tvättmaskiner är det här för närvarande en topprankad produkt på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 3983 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.