Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Trendande
LG F2J7HG2W

LG F2J7HG2W

En frontmatad tvättmaskin låter dig ställa saker ovanpå. Det är inte den största maskinen, men det går i några ombyten och skulle du behöva byta ut den är det enkelt gjort, då den är fristående.

Pris 6 184 kr
·

Placering 148 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

RDEButik erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(3 omdömen)
 • 5

  67%

 • 4

  33%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG F2J7HG2W är 6 184 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det är mycket värt att slippa springa fram och tillbaka till tvättstugan varje gång du får för dig att tvätta. Ljudnivån på den här modellen under centrifugering är inte mer än 73 decibel, så den får betraktas som tystlåten.

 • Har du bråttom så har maskinen ett snabbtvättsprogram
 • Kapacitet på 7.0 kg
 • Trumma på 59 liter
 • Frontmatad
 • Möjlighet att fördröja starten

För inte alltför smutsiga kläder, eller bara om du har bråttom, finns ett speciellt snabbtvättsprogram. Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet.

Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är skonsammare mot kläderna än toppmatade. Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om F2J7HG2W. I kategorin tvättmaskiner är det här för närvarande en topprankad modell på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 6184 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.