Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
LG F14WM7EN0

LG F14WM7EN0

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. 7-literstrumma kan vara lämplig för små hushåll. Det går att fördröja starten beroende på dina behov.

Pris 5 437 kr
·

Placering 363 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,8(103 omdömen)
 • 5

  82%

 • 4

  17%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  2%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG F14WM7EN0 är 5 437 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Tvättmaskinen kan vara en av hemmets viktigaste vitvaror och det är viktigt att den passar familjens storlek. Bli för evigt befriad från högarna med smutstvätt och håll garderoben välfylld med hjälp av en egen tvättmaskin.

 • Hög energiklassning A+++
 • Klassisk, frontmatad design
 • Högljudd med ljudnivå på 73 dB 73 dB
 • Fördröjd start
 • Trumvolym på 7 liter

Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 7 kg tvätt åt gången. Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta.

Ljudnivån i samband med centrifugering får anses vara normal, då den ligger på förhållandevis blygsamma 73 decibel. Om du skulle behöva byta ut maskinen så är det enkelt gjort, då det är en fristående modell som enkelt kan flyttas.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om F14WM7EN0. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 5437 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.