Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Electrolux EW6S307SI
Electrolux Logotyp

Electrolux EW6S307SI

Frontmatade är den vanligaste typen av tvättmaskiner. Kapaciteten duger gott för ett mindre hushåll och det är inte den tystaste maskinen på marknaden.

Pris 4 756 kr

RDEButik erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EW6S307SI är 4 756 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

För att få en trivsam hemmiljö utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Om du har gott om plats eller bara behöver tvätta ofta så kan det vara värt att skaffa en sådan här fullstor tvättmaskin.

  • Fullstor med standardbredd på 60 cm
  • Fristående design
  • Kapacitet på 7.0 kg
  • Ljudnivå på 76 dB vid centrifugering
  • Frontmatad

Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred. 76 decibel är tämligen högljutt, då det finns tystare maskiner på marknaden, men ljudnivån är ändå inget extraordinärt.

Trumvolymen på 50 liter kanske inte är den största, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. Den här modellen är väldigt energieffektiv och har högsta möjliga energiklassning A+++, så den spar på både miljön och din plånbok.

Som du förstår så är EW6S307SI en produkt med många praktiska egenskaper. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 4756 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.