Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Trendande
Electrolux EW6F5348B4
Electrolux Logotyp

Electrolux EW6F5348B4

Frontmatade är den vanligaste typen av tvättmaskiner. Det är inte den största trumman, men den rymmer ändå en del. Om du inte vill starta på en gång går det att fördröja starten.

Från 6 695 kr till 7 495 kr
·

Placering 99 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EW6F5348B4 är 6 695 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

För att få ett trivsamt hem utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Ljudnivån på den här modellen under centrifugering är inte mer än 74 decibel, så den får betraktas som tystlåten.

  • Standardbredd på 60 cm
  • Fristående design
  • Frontmatad
  • Snabbtvättsprogram
  • Möjlighet att fördröja starten

Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm. För att vara en modern tvättmaskin så är den här modellen förhållandevis tystlåten, då ljudnivån under centrifugering inte är högre än 74 decibel.

Kapaciteten på 8 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. A+++ energiklassning innebär att den här tvättmaskinen är mycket energieffektiv, vilket är bra för både miljön och ekonomin.

Sammantaget är EW6F5348B4 en väldigt behändig produkt. För tillfället är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 6695 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.