Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Trendande
LG F11WM17VT2

LG F11WM17VT2

En energiklassning på A++ får anses vara normalt. Det här är en av de rymligare maskinerna på marknaden och det går att fördröja starten beroende på dina behov.

Pris 10 160 kr
·

Placering 106 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,9(13 omdömen)
 • 5

  92%

 • 4

  8%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG F11WM17VT2 är 10 160 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Tvättmaskinen kan vara en av hemmets viktigaste vitvaror och det är viktigt att den passar familjens storlek. För till exempel barnfamiljer, där smutstvätten kan höga på sig väldigt snabbt, kan det vara mycket värt att bara kunna kasta in i tvättmaskinen.

 • Snabbtvätt ifall du har bråttom
 • Hög energiklassning A++
 • Standardbredd på 60 cm
 • Trumvolym på 17 liter
 • Möjlighet att fördröja starten

Den här modellen är väldigt energieffektiv och har den höga energiklassningen A++, så den spar på både miljön och din plånbok. F11WM17VT2 får räknas som en av de större maskinerna på marknaden med sin kapacitet på 17 kg.

För inte alltför smutsiga kläder, eller bara om du har bråttom, finns ett speciellt snabbtvättsprogram. Just den här modellen är tänkt att byggas in i badrummet, vilket gör att den kanske inte syns lika mycket som en fristående modell.

Som du förstår så är F11WM17VT2 en produkt med många praktiska egenskaper. I kategorin tvättmaskiner är det här i dagsläget en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 10160 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.