Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Electrolux EW6S5404E1
Electrolux Logotyp

Electrolux EW6S5404E1

Frontmatade är den vanligaste typen av tvättmaskiner. Behöver du inte tvätta så mycket så duger den här maskinen bra och installationen underlättas av att det är en fristående modell.

Pris 4 795 kr
·

Placering 18 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(2 omdömen)
 • 5

  50%

 • 4

  50%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EW6S5404E1 är 4 795 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Tvättmaskinen kan vara en av hemmets viktigaste vitvaror och det är viktigt att den passar familjens storlek. Den här modellen har en väldigt hög energiklassning och spar således på både din plånbok och miljön.

 • Fristående design
 • Snabbtvättsprogram
 • Klassisk, frontmatad design
 • Trumvolym på 32 liter
 • Hög energiklassning A+

Det här skulle kunna vara en bra maskin för till exempel ditt landställe, då den inte rymmer mer än 4 kg tvätt. Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel.

Om du kommer på att du glömt tvätta favoritplagget kan du bara köra maskinens speciella snabbtvättsprogram, så går det lite fortare. Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum.

Som du förstår så är EW6S5404E1 en produkt med många praktiska egenskaper. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 4795 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.