Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Rea -17%
LG W5J6TG1W

LG W5J6TG1W

Energiklassningen är det inget fel på, A. Är hushållet inte alltför stort kan det räcka med en 59-literstrumma. Skulle du behöva byta ut den är det enkelt gjort, då den är fristående.

Pris 6 742 kr
·

Placering 45 i kategorin Kombinerade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,9(10 omdömen)
 • 5

  90%

 • 4

  10%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG W5J6TG1W är 6 742 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Ska du köpa ny tvättmaskin är det viktigt att du köper en som passar dina behov. För till exempel barnfamiljer, där smutstvätten kan höga på sig väldigt snabbt, kan det vara mycket värt att bara kunna kasta in i tvättmaskinen.

 • Ljudnivå på 75 dB vid centrifugering
 • Fristående design
 • Tvättmaskin och torktumlare i ett
 • Standardbredd på 60 cm
 • Kapacitet på 8.0 kg

Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen. Det är inte den tystaste maskinen på marknaden med sin ljudnivå på 75 decibel, men kan ändå inte anses vara mer högljudd än normalt.

Praktiskt nog har den här maskinen även inbyggd torktumlingsfunktion, så du behöver inte hänga tvätten för att torka. Är ute efter en mycket energieffektiv tvättmaskin så kanske den här modellen inte är något för dig med sin energiklassning A.

Som du förstår så är W5J6TG1W en produkt med många praktiska egenskaper. I kategorin tvättmaskiner är det här i dagsläget en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 6742 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.