Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
AEG L6FBI27W

AEG L6FBI27W

Frontmatade är den vanligaste typen av tvättmaskiner. Maskinen har plats för 7.0 kg tvätt och starten går att fördröja, om det skulle behövas.

Pris 5 112 kr

RDEButik erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L6FBI27W är 5 112 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. För till exempel barnfamiljer, där smutstvätten kan höga på sig väldigt snabbt, kan det vara mycket värt att bara kunna kasta in i tvättmaskinen.

  • Hög energiklassning A+++
  • Kapacitet på 7.0 kg
  • Klassisk, frontmatad design
  • Trumma på 53 liter
  • Möjlighet att fördröja starten

Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen. Ljudnivån i samband med centrifugering får anses vara normal, då den ligger på förhållandevis blygsamma 73 decibel.

Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel. Trumvolymen på 53 liter kanske inte är den största, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos L6FBI27W. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 5112 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.