Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
LG FH2J3TDN0

LG FH2J3TDN0

Frontmatade är den vanligaste typen av tvättmaskiner. Är hushållet inte alltför stort kan det räcka med en 58-literstrumma och ljudnivån är inte speciellt hög.

Från 4 890 kr till 6 169 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,2(90 omdömen)
 • 5

  44%

 • 4

  43%

 • 3

  6%

 • 2

  2%

 • 1

  4%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG FH2J3TDN0 är 4 890 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

För att få ett trivsamt hem utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

 • Har du bråttom så har maskinen ett snabbtvättsprogram
 • Möjlighet att fördröja starten
 • Frontmatad
 • Trumvolym på 58 liter
 • Fristående design

Om det skulle passa dig bättre så kan du senarelägga starten på tvättprogrammet så att det till exempel är klart när du kommer hem från jobbet. Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet.

Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 8 kg tvätt åt gången. Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är skonsammare mot kläderna än toppmatade.

Sammantaget är FH2J3TDN0 en väldigt behändig produkt. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 4890 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.