Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Gorenje WP62S3

Gorenje WP62S3

En utmärkt A+++ energiklassning är skonsam mot plånboken. Du kan behöva tvätta ofta då trumman inte rymmer så mycket. Installationen underlättas av att det är en fristående modell.

Från 2 636 kr till 3 632 kr
·

Placering 30 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,0(6 omdömen)
 • 5

  33%

 • 4

  33%

 • 3

  33%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gorenje WP62S3 är 2 636 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

För att få en trivsam hemmiljö utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. För till exempel barnfamiljer, där smutstvätten kan höga på sig väldigt snabbt, kan det vara mycket värt att bara kunna kasta in i tvättmaskinen.

 • Högljudd med ljudnivå på 75 dB
 • Frontmatad
 • Fristående design
 • Trumvolym på 42 liter
 • Snabbtvättsprogram

Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta. Det här skulle kunna vara en bra maskin för till exempel ditt landställe, då den inte rymmer mer än 6 kg tvätt.

Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred. Ljudnivån under centrifugering ligger på 75 decibel, vilket gör att det får räknas som en av de mer högljudda maskinerna på marknaden.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos WP62S3. I kategorin tvättmaskiner är det här i dagsläget en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 2636 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.