Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Candy BWD 596PH3/5-S

Candy BWD 596PH3/5-S

Den här maskinen har en bra energiklassning, A. Maskinen har plats för 9.0 kg tvätt och maskinen är fristående, vilket gör den enkel att flytta på.

Från 4 995 kr till 10 699 kr
·

Placering 31 i kategorin Kombinerade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

2,9(7 omdömen)
 • 5

  43%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  14%

 • 1

  43%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Candy BWD 596PH3/5-S är 4 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Många familjer tvättar flera gånger i veckan och då är en bra tvättmaskin viktig. Både stora och små hushåll har glädje av en tvättmaskin, så skaffa dig en du också och slipp högarna med smutstvätt i badrummet.

 • Tvättmaskin och torktumlare i ett
 • Fullstor med standardbredd på 60 cm
 • Kapacitet på 9.0 kg
 • Frontmatad
 • Energiklassning A

En av funktionerna i den här tvättmaskinen är att du kan senarelägga starten på tvättprogrammet om du skulle vilja det. Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen.

Om du har ett mindre badrum passar den här maskinen bra, då den kombinerar funktionerna i en torktumlare och tvättmaskin. Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om BWD 596PH3/5-S. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 4995 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.