Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Bosch WAT286H1BY

Bosch WAT286H1BY

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. Det här är en medelrymlig maskin. En ljudnivå på 75 decibel är tämligen högljutt.

Pris 9 990 kr
·

Placering 64 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5,0(1 omdöme)
 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WAT286H1BY är 9 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

För att få ett trivsamt hem utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Bli för evigt befriad från högarna med smutstvätt och håll garderoben välfylld med hjälp av en egen tvättmaskin.

 • Trumma på 63 liter
 • Har du bråttom så har maskinen ett snabbtvättsprogram
 • Hög energiklassning A+++
 • Möjlighet att fördröja starten
 • Ljudnivå på 75 dB vid centrifugering

Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är energieffektivare än toppmatade. Kapaciteten på 9 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll.

Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum. Om du kommer på att du glömt tvätta favoritplagget kan du bara köra maskinens speciella snabbtvättsprogram, så går det lite fortare.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos WAT286H1BY. I kategorin tvättmaskiner är det här för närvarande en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 9990 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.