Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Siemens WM6YH842

Siemens WM6YH842

En utmärkt A+++ energiklassning är skonsam mot plånboken. Den har högre kapacitet då den har den större standardbredden och om du inte vill starta på en gång går det att fördröja starten.

Pris 9 641 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens WM6YH842 är 9 641 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Många familjer tvättar flera gånger i veckan och då är en bra tvättmaskin viktig. Både stora och små hushåll har glädje av en tvättmaskin, så skaffa dig en du också och slipp högarna med smutstvätt i badrummet.

  • Fristående design
  • Snabbtvätt ifall du har bråttom
  • Frontmatad
  • Kapacitet på 9.0 kg
  • Högljudd med ljudnivå på 73 dB

Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta. Kapaciteten på 9 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll.

Ljudnivån i samband med centrifugering får anses vara normal, då den ligger på förhållandevis blygsamma 73 decibel. Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum.

Som du förstår så är WM6YH842 en produkt med många praktiska egenskaper. För närvarande är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 9641 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.