Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Siemens WD14U540

Siemens WD14U540

En energiklassning på A får anses vara normalt. Det är inte den största maskinen, men det går i några ombyten och maskinen behöver inte byggas in i badrumsinredningen.

Pris 9 735 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,8(12 omdömen)
 • 5

  75%

 • 4

  25%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens WD14U540 är 9 735 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

För att få ett trivsamt hem utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Den här modellen är frontmatad, vilket innebär att det finns plats för att ställa till exempel tvätt- och sköljmedel ovanpå maskinen.

 • Fristående design
 • Snabbtvätt ifall du har bråttom
 • Standardbredd på 60 cm
 • Kapacitet på 9.0 kg
 • Tvättmaskin och torktumlare i ett

Kapaciteten på 9 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. Vad gäller energiklassningen har den här modellen fått klassningen A, vilket är lägre än många andra maskiner.

Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred. Om du av någon anledning skulle vilja att tvättprogrammet startar lite senare så har maskinen en inbyggd fördröjningsfunktion.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WD14U540. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 9735 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.