Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
LG F4J6JY0W

LG F4J6JY0W

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. Det går in mycket tvätt i den här maskinen. Maskinen är fristående, vilket gör den enkel att flytta på.

Pris 7 999 kr
·

Placering 44 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,3(13 omdömen)
 • 5

  62%

 • 4

  23%

 • 3

  0%

 • 2

  15%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG F4J6JY0W är 7 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Det är mycket värt att slippa springa fram och tillbaka till tvättstugan varje gång du får för dig att tvätta. Den här modellen har den större standardbredden 60 cm, så den får räknas som fullstor.

 • Fristående design
 • Fullstor med standardbredd på 60 cm
 • Fördröjd start
 • Hög ljudnivå 73 dB
 • Kapacitet på 10.0 kg

Maskinen är förhållandevis tyst med en ljudnivå på 73 decibel i samband med centrifugering, vilket är tystare än många andra modeller. Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum.

F4J6JY0W får räknas som en av de större maskinerna på marknaden med sin kapacitet på 10 kg. Den här modellen är väldigt energieffektiv och har högsta möjliga energiklassning A+++, så den spar på både miljön och din plånbok.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med F4J6JY0W. Det här är en av de allra mest populära tvättmaskinerna på PriceRunner för tillfället och har i dagsläget ett lägsta pris på 7999 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.