Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Bosch WVG30443SN

Bosch WVG30443SN

Vanligtvis går det åt mindre vatten hos frontmatade tvättmaskiner. Är hushållet inte alltför stort kan det räcka med en 56-literstrumma. Om du inte vill starta på en gång går det att fördröja starten.

Från 7 990 kr till 11 195 kr
·

Placering 6 i kategorin Kombinerade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(122 omdömen)
 • 5

  69%

 • 4

  21%

 • 3

  4%

 • 2

  2%

 • 1

  3%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WVG30443SN är 7 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Ska du köpa ny tvättmaskin är det viktigt att du köper en som passar dina behov. Bli för evigt befriad från högarna med smutstvätt och håll garderoben välfylld med hjälp av en egen tvättmaskin.

 • Fördröjd start
 • Kapacitet på 7.0 kg
 • Fristående design
 • Trumvolym på 56 liter
 • Hög ljudnivå 74 dB

Om du skulle behöva byta ut maskinen så är det enkelt gjort, då det är en fristående modell som enkelt kan flyttas. Om du av någon anledning skulle vilja att tvättprogrammet startar lite senare så har maskinen en inbyggd fördröjningsfunktion.

Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är energieffektivare än toppmatade. Den här modellen eliminerar behovet av att även köpa en torktumlare, då den har en inbyggd torktumlingsfunktion.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WVG30443SN. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 7990 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.69 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.