Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Trendande
Bosch WAT286P9SN

Bosch WAT286P9SN

En frontmatad tvättmaskin låter dig ställa saker ovanpå. Det är inte den största trumman, men den rymmer ändå en del och det är inte den tystaste maskinen på marknaden.

Pris 7 999 kr
·

Placering 228 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(278 omdömen)
 • 5

  78%

 • 4

  20%

 • 3

  1%

 • 2

  0%

 • 1

  1%

Läcker maskin. Rekommenderas härifrån

Har nu haft vår maskin i en vecka och det är riktigt gott. Kläderna blir mycket rena, det är otroligt tyst även vid centrifugering (Kom ihåg att ta bort transportskruvarna innan du använder första gången) och det är verkligen också en fin maskin. Rekommendation härifrån

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WAT286P9SN är 7 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

För att få en trivsam hemmiljö utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Om platsbrist inte är ett problem i ditt badrum så kan det vara värt att ha en fullstor tvättmaskin, som den här som är 60 cm bred.

 • Trumma på 63 liter
 • Snabbtvätt ifall du har bråttom
 • Fristående design
 • Fördröjd start
 • Standardbredd på 60 cm

Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten. Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel.

Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet. Det är inte den tystaste maskinen på marknaden med sin ljudnivå på 75 decibel, men kan ändå inte anses vara mer högljudd än normalt.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WAT286P9SN. För närvarande är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 7999 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den har ett bra snittbetyg på 4.95 av 5 och alla dess funktioner gör att den till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.