Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Bosch WAWH269PSN

Bosch WAWH269PSN

Vanligtvis går det åt mindre vatten hos frontmatade tvättmaskiner. Trumman har en volym på hela 65 liter. Ljudnivån får anses vara normal.

Pris 10 999 kr
·

Placering 977 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,6(9 omdömen)
 • 5

  67%

 • 4

  22%

 • 3

  11%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WAWH269PSN är 10 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det är mycket värt att slippa springa fram och tillbaka till tvättstugan varje gång du får för dig att tvätta. För till exempel barnfamiljer, där smutstvätten kan höga på sig väldigt snabbt, kan det vara mycket värt att bara kunna kasta in i tvättmaskinen.

 • Möjlighet att fördröja starten
 • Trumvolym på 65 liter
 • Kapacitet på 9.0 kg
 • Fullstor med standardbredd på 60 cm
 • Snabbtvättsprogram

Den här modellen är väldigt energieffektiv och har högsta möjliga energiklassning A+++, så den spar på både miljön och din plånbok. Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten.

För att vara en modern tvättmaskin så är den här modellen förhållandevis tystlåten, då ljudnivån under centrifugering inte är högre än 74 decibel. Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WAWH269PSN. I kategorin tvättmaskiner är det här för närvarande en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 10999 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.