Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
AEG L7TEP622E

AEG L7TEP622E

Toppmatade maskiner är ofta väldigt hållbara. Det här skulle kunna vara en bra maskin för till exempel landstället. Det är inte den tystaste maskinen på marknaden.

Pris 6 999 kr
·

Placering 59 i kategorin Toppmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(15 omdömen)
 • 5

  60%

 • 4

  33%

 • 3

  7%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L7TEP622E är 6 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Många familjer tvättar flera gånger i veckan och då är en bra tvättmaskin viktig. Både stora och små hushåll har glädje av en tvättmaskin, så skaffa dig en du också och slipp högarna med smutstvätt i badrummet.

 • Snabbtvätt ifall du har bråttom
 • Smal design med en bredd på bara 45 cm
 • Hög ljudnivå 77 dB
 • Trumma på 42 liter
 • Kapacitet på 6.0 kg

Praktiskt nog är ett av programmen på den här maskinen ett snabbtvättsprogram, vilket är bra om du skulle ha bråttom. Maskinen är av en fristående modell, vilket ger dig mycket mer frihet vad gäller var den kan placeras i badrummet.

Den här modellen är väldigt energieffektiv och har högsta möjliga energiklassning A+++, så den spar på både miljön och din plånbok. Det här skulle kunna vara en bra maskin för till exempel ditt landställe, då den har en trumma som inte är större än 42 liter.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med L7TEP622E. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 6999 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.