Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Samsung WD90J6A00AXEE

Samsung WD90J6A00AXEE

Vanligtvis går det åt mindre vatten hos frontmatade tvättmaskiner. Den har högre kapacitet då den har den större standardbredden och installationen underlättas av att det är en fristående modell.

Från 7 999 kr till 10 495 kr
·

Placering 20 i kategorin Kombinerade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3,3(3 omdömen)
 • 5

  33%

 • 4

  33%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  33%

E-postanvändare
9 månader sedan

Mycket dålig

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung WD90J6A00AXEE är 7 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Såvida du inte har väldigt nära till tvättstugan (eller bara har ett väldigt litet badrum) så är egen tvättmaskin något du absolut bör överväga. Om platsbrist inte är ett problem i ditt badrum så kan det vara värt att ha en fullstor tvättmaskin, som den här som är 60 cm bred.

 • Fullstor med standardbredd på 60 cm
 • Praktisk kombination av tvättmaskin och torktumlare
 • Kapacitet på 9.0 kg
 • Ljudnivå på 73 dB vid centrifugering
 • Fristående design

Kapaciteten på 9 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. Energiklassningen A är något lägre än vissa modeller på marknaden idag, men det är i sig inte en dålig klassning.

Ljudnivån i samband med centrifugering får anses vara normal, då den ligger på förhållandevis blygsamma 73 decibel. Om du skulle behöva byta ut maskinen så är det enkelt gjort, då det är en fristående modell som enkelt kan flyttas.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WD90J6A00AXEE. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 7999 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.