Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Smeg LBB14PK-2

Smeg LBB14PK-2

Frontmatade är den vanligaste typen av tvättmaskiner. Är hushållet inte alltför stort kan det räcka med en 54-literstrumma och starten går att fördröja, om det skulle behövas.

Från 13 945 kr till 15 495 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Smeg LBB14PK-2 är 13 945 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. Bli för evigt befriad från högarna med smutstvätt och håll garderoben välfylld med hjälp av en egen tvättmaskin.

  • Möjlighet att fördröja starten
  • Ljudnivå på 78 dB vid centrifugering
  • Hög energiklassning A++
  • Fristående design
  • Trumma på 54 liter

Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A++. Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 7 kg tvätt åt gången.

Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen. Om du kommer på att du glömt tvätta favoritplagget kan du bara köra maskinens speciella snabbtvättsprogram, så går det lite fortare.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med LBB14PK-2. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 13945 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.