Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Rea -20%
Cylinda FT 3152

Cylinda FT 3152

Frontmatade tvättmaskiner är ofta energieffektivare. Den har högre kapacitet då den har den större standardbredden. Om du inte vill starta på en gång går det att fördröja starten.

Från 3 191 kr till 5 128 kr
·

Placering 36 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(2 omdömen)
 • 5

  50%

 • 4

  50%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Cylinda FT 3152 är 3 191 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

Ska du köpa ny tvättmaskin är det viktigt att du köper en som passar dina behov. Den här modellen har den större standardbredden 60 cm, så den får räknas som fullstor.

 • Fördröjd start
 • Frontmatad
 • Trumma på 44 liter
 • Kapacitet på 5.0 kg
 • Fristående design

77 decibel är tämligen högljutt, då det finns tystare maskiner på marknaden, men ljudnivån är ändå inget extraordinärt. Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen.

Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A++. Maskinens har en lägre trumvolym på 44 liter, vilket gör den att den främst är lämplig för till exempel enpersonshushåll.

Sammantaget är FT 3152 en väldigt praktisk produkt. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 3191 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.