Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
AEG L8FEC68S

AEG L8FEC68S

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. 60 cm är standardbredden för normalstora maskiner. Skulle du behöva byta ut den är det enkelt gjort, då den är fristående.

Pris 7 542 kr

RDEButik erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5,0(13 omdömen)
 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L8FEC68S är 7 542 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Många familjer tvättar flera gånger i veckan och då är en bra tvättmaskin viktig. Om platsbrist inte är ett problem i ditt badrum så kan det vara värt att ha en fullstor tvättmaskin, som den här som är 60 cm bred.

 • Hög energiklassning A+++
 • Fristående design
 • Frontmatad
 • Har du bråttom så har maskinen ett snabbtvättsprogram
 • Högljudd med ljudnivå på 75 dB

Om det skulle passa dig bättre så kan du senarelägga starten på tvättprogrammet så att det till exempel är klart när du kommer hem från jobbet. Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen.

Den här tvättmaskinen har en väldigt klassisk och lättanvänd frontmatad design, vilket också gör att du kan använda maskinen som avställningsyta. Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten.

Som du förstår så är L8FEC68S en produkt med många praktiska egenskaper. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 7542 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.