Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Trendande
Bauknecht WAT Prime 722 ZEN

Bauknecht WAT Prime 722 ZEN

En utmärkt A+++ energiklassning är skonsam mot plånboken. Maskinen har plats för 7.0 kg tvätt. Installationen underlättas av att det är en fristående modell.

Pris 9 799 kr
·

Placering 57 i kategorin Toppmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bauknecht WAT Prime 722 ZEN är 9 799 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Ska du köpa ny tvättmaskin är det viktigt att du köper en som passar dina behov. Det finns olika standardbredder på tvättmaskiner och just den här modellen är av en något smalare typ med en bredd på 45 cm.

  • Kapacitet på 7.0 kg
  • Toppmatad
  • Högljudd med ljudnivå på 71 dB
  • Fristående design
  • 45 cm bred

A+++ energiklassning innebär att den här tvättmaskinen är mycket energieffektiv, vilket är bra för både miljön och ekonomin. Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 7 kg tvätt åt gången.

Maskinen är något mindre med en bredd på 45 cm, vilket kan vara praktiskt om du har ett något mindre badrum. Ljudnivån i samband med centrifugering får anses vara normal, då den ligger på förhållandevis blygsamma 71 decibel.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om WAT Prime 722 ZEN. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 9799 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.