Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Trendande
Asko W20864C.W

Asko W20864C.W

En utmärkt A+++ energiklassning är skonsam mot plånboken. Det är inte den största maskinen, men det går i några ombyten. Om du inte vill starta på en gång går det att fördröja starten.

Pris 16 495 kr
·

Placering 387 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,4(8 omdömen)
 • 5

  75%

 • 4

  13%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  13%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Asko W20864C.W är 16 495 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Det är mycket värt att slippa springa fram och tillbaka till tvättstugan varje gång du får för dig att tvätta. Tvättmaskinens klassiska, frontmatade design gör att den är väldigt enkel att hantera och även ger dig avställningsyta ovanpå.

 • Möjlighet att fördröja starten
 • Trumma på 60 liter
 • Fristående design
 • Kapacitet på 8.0 kg
 • Frontmatad

Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel. Kapaciteten på 8 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll.

Måttmässigt borde den här maskinen passa i de flesta badrum utom de allra minsta, då den är 60 cm bred. Det är inte den tystaste maskinen på marknaden med sin ljudnivå på 77 decibel, men kan ändå inte anses vara mer högljudd än normalt.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om W20864C.W. Det här är en av de allra mest populära tvättmaskinerna på PriceRunner för tillfället och har för närvarande ett lägsta pris på 16495 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.