Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Rea -12%
Asko W40864C.W

Asko W40864C.W

Energiklassningen på den här maskinen är högsta möjliga. Måttmässigt borde den passa i de flesta badrum. En ljudnivå på 77 decibel är tämligen högljutt.

Från 15 479 kr till 17 495 kr
·

Placering 602 i kategorin Frontmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3,0(2 omdömen)
 • 5

  50%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  50%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Asko W40864C.W är 15 479 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Att ha en egen tvättmaskin är en väldigt underskattad frihet, i motsats till att behöva gå till tvättstugan eller liknande. Både stora och små hushåll har glädje av en tvättmaskin, så skaffa dig en du också och slipp högarna med smutstvätt i badrummet.

 • Trumvolym på 60 liter
 • Standardbredd på 60 cm
 • Klassisk, frontmatad design
 • Hög ljudnivå 77 dB
 • Snabbtvättsprogram

Det är inte den tystaste maskinen på marknaden med sin ljudnivå på 77 decibel, men kan ändå inte anses vara mer högljudd än normalt. Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm.

Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är skonsammare mot kläderna än toppmatade. Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om W40864C.W. Det här är en topprankad tvättmaskinerna sett till popularitet på PriceRunner just nu och har i dagsläget ett lägsta pris på 15479 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.