Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
AEG L6TEP620K

AEG L6TEP620K

Toppmatade maskiner är ofta väldigt hållbara. Om tvättmängderna inte är för stora kan det duga med en 42-literstrumma. Ljudnivån är bland de högre på marknaden.

Pris 4 999 kr
·

Placering 64 i kategorin Toppmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(15 omdömen)
 • 5

  47%

 • 4

  53%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L6TEP620K är 4 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

För att få en trivsam hemmiljö utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Den här modellen har den större standardbredden 60 cm, så den får räknas som fullstor.

 • Standardbredd på 60 cm
 • Platseffektiv toppmatning
 • Fristående design
 • Hög ljudnivå 77 dB
 • Möjlighet att fördröja starten

Generellt sett kan man säga att det sättet som toppmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de är hållbara och pålitliga. Maskinens har en lägre kapacitet på 6 kg, vilket gör den att den främst är lämplig för till exempel enpersonshushåll.

Om du av någon anledning skulle vilja att tvättprogrammet startar lite senare så har maskinen en inbyggd fördröjningsfunktion. Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med L6TEP620K. Det här är en av de allra mest populära tvättmaskinerna på PriceRunner för tillfället och har i dagsläget ett lägsta pris på 4999 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.