Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
AEG LV7KR865E

AEG LV7KR865E

En frontmatad tvättmaskin låter dig ställa saker ovanpå. Det är inte den största maskinen, men det går i några ombyten. Starten går att fördröja, om det skulle behövas.

Från 9 360 kr till 9 480 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG LV7KR865E är 9 360 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Det är mycket värt att slippa springa fram och tillbaka till tvättstugan varje gång du får för dig att tvätta. Om du har gott om plats eller bara behöver tvätta ofta så kan det vara värt att skaffa en sådan här fullstor tvättmaskin.

  • Trumvolym på 55 liter
  • Kapacitet på 8.0 kg
  • Möjlighet att fördröja starten
  • Hög energiklassning A+++
  • Frontmatad

Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum. En av funktionerna i den här tvättmaskinen är att du kan senarelägga starten på tvättprogrammet om du skulle vilja det.

Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har en större trumma än 55 liter. Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är skonsammare mot kläderna än toppmatade.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om LV7KR865E. I kategorin tvättmaskiner är det här i dagsläget en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 9360 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.