Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Rea -31%
LG F4J6VG0W

LG F4J6VG0W

Vanligtvis går det åt mindre vatten hos frontmatade tvättmaskiner. Den har högre kapacitet då den har den större standardbredden och skulle du behöva byta ut den är det enkelt gjort, då den är fristående.

Pris 5 495 kr
·

Placering 48 i kategorin Kombinerade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3,5(15 omdömen)
 • 5

  40%

 • 4

  20%

 • 3

  13%

 • 2

  0%

 • 1

  27%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG F4J6VG0W är 5 495 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Tvättmaskinen kan vara en av hemmets viktigaste vitvaror och det är viktigt att den passar familjens storlek. För till exempel barnfamiljer, där smutstvätten kan höga på sig väldigt snabbt, kan det vara mycket värt att bara kunna kasta in i tvättmaskinen.

 • Fristående design
 • Ljudnivå på 75 dB vid centrifugering
 • Trumma på 59 liter
 • Möjlighet att fördröja starten
 • Kapacitet på 9.0 kg

Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm. Praktiskt nog är ett av programmen på den här maskinen ett snabbtvättsprogram, vilket är bra om du skulle ha bråttom.

Energiklassningen B är något lägre än vissa modeller på marknaden idag, men det är i sig inte en dålig klassning. Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har en större trumma än 59 liter.

Som du förstår så är F4J6VG0W en produkt med många praktiska egenskaper. Det här är en av de allra mest populära tvättmaskinerna på PriceRunner för tillfället och har för närvarande ett lägsta pris på 5495 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.