Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Bosch WDU28560GB

Bosch WDU28560GB

Den här maskinen har en bra energiklassning, A. 60 cm är standardbredden för normalstora maskiner. Starten går att fördröja, om det skulle behövas.

Pris 8 582 kr
·

Placering 93 i kategorin Kombinerade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(310 omdömen)
 • 5

  80%

 • 4

  13%

 • 3

  4%

 • 2

  2%

 • 1

  2%

E-postanvändare
7 månader sedan

Utmärkt

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WDU28560GB är 8 582 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det är mycket värt att slippa springa fram och tillbaka till tvättstugan varje gång du får för dig att tvätta. Det går in massor med tvätt i den här tvättmaskinen, så den passar utmärkt även för flerpersonshushåll.

 • Trumvolym på 70 liter
 • Fördröjd start
 • Kapacitet på 10.0 kg
 • Energiklassning A
 • Har du bråttom så har maskinen ett snabbtvättsprogram

För att vara en modern tvättmaskin så är den här modellen förhållandevis tystlåten, då ljudnivån under centrifugering inte är högre än 71 decibel. Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen.

Det är en perfekt tvättmaskin även för stora hushåll, då den har en väldigt rymlig trumma som rymmer hela 10 kg. Vad gäller energiklassningen har den här modellen fått klassningen A, vilket är lägre än många andra maskiner.

Sammantaget är WDU28560GB en väldigt användbar produkt. I kategorin tvättmaskiner är det här i dagsläget en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 8582 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.36 av 5 och alla dess funktioner gör att den till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.