Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Siemens WM14T5EM

Siemens WM14T5EM

En utmärkt A+++ energiklassning är skonsam mot plånboken. Bredden på maskinen är det större standardmåttet och installationen underlättas av att det är en fristående modell.

Pris 5 583 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,8(31 omdömen)
 • 5

  81%

 • 4

  19%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens WM14T5EM är 5 583 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Många familjer tvättar flera gånger i veckan och då är en bra tvättmaskin viktig. När den här maskinen centrifugerar ligger ljudnivån på 72 decibel, vilket är förhållandevis tyst för en tvättmaskin.

 • Klassisk, frontmatad design
 • Har du bråttom så har maskinen ett snabbtvättsprogram
 • Kapacitet på 8.0 kg
 • Fristående design
 • Trumma på 63 liter

För inte alltför smutsiga kläder, eller bara om du har bråttom, finns ett speciellt snabbtvättsprogram. Om du skulle behöva byta ut maskinen så är det enkelt gjort, då det är en fristående modell som enkelt kan flyttas.

Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 8 kg tvätt åt gången. Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är energieffektivare än toppmatade.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med WM14T5EM. För närvarande är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 5583 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.