Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Siemens WD15G493

Siemens WD15G493

Den här maskinen har en bra energiklassning, A. Är hushållet inte alltför stort kan det räcka med en 56-literstrumma. Starten går att fördröja, om det skulle behövas.

Från 7 472 kr till 8 188 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens WD15G493 är 7 472 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. Ljudnivån på den här modellen under centrifugering är inte mer än 74 decibel, så den får betraktas som tystlåten.

  • Frontmatad
  • Fristående design
  • Fullstor med standardbredd på 60 cm
  • Kan även torka tvätten
  • Trumvolym på 56 liter

Om du av någon anledning skulle vilja att tvättprogrammet startar lite senare så har maskinen en inbyggd fördröjningsfunktion. Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm.

Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är energieffektivare än toppmatade. Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 7 kg tvätt åt gången.

Sammantaget är WD15G493 en väldigt användbar produkt. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 7472 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.